Pristop k ILIRIKA VZAJEMNIM SKLADOM lahko opravite hitro in varno z uporabo storitev elektronskega poslovanja: e-ILIRIKA. Sklenitev pristopne pogodbe in s tem lažji pristop k skladom preko interneta temelji na uporabi tehnologije digitalnih potrdil. več
 
Imate vprašanje s sveta vrednostnih papirjev, e-poslovanja ali lorem ipsum dolor?
Pošljite vprašanje
 
Registrirajte se ter začnite uporabljati sodoben način pristopa k ILIRIKA vzajemnim skladom.
Registracija uporabnika
 
Ste na vstopni strani aplikacije za elektronski pristop k ILIRIKA vzajemnim skladom. Aplikacija je trenutno v fazi produkcijskega testiranja in k testiranju vabimo tudi vas. V času testiranja se vaši podatki začasno shranjujejo, z oddajanjem Pristopnih izjav in Zahtev za izplačilo pa ne nastajajo nikakršne obveznosti ene ali druge strani. Ker ima aplikacija vgrajeno obveščanje o spremembah statusov posameznih dokumentov, vas prosimo, da prezrete elektronska obvestila, ki vas pozivajo k vplačilu sredstev na račun skladov, s čimer se sicer v realnem okolju zaključuje proces pristopa k pravilom upravljanja posameznega sklada. Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje in vas ponovno vabimo na obisk naših spletnih strani.
 
Kliknite »Vstop«, če ste že registrirani uporabnik sistema spletnega pristopa k ILIRIKA vzajemnim skladom.
Prijava z digitalnim potrdilom
 
 
Preberete si lahko aktualna obvestila in novice v zvezi s storitvijo ILIRIKA eSKLADI. Aktualne novice in obvestila
Storitev bo na voljo po 21.januarju 2008 oziroma potem, ko bo sprejet ustrezen podzakonski akt v zvezi z identifikacijo s kvalificiranim digitalnim potrdilom.